Allt vi missar att vi missar

I denna föreläsning går jag på ett lättsamt och naturligt sätt in på aktuell forskning om såväl motivationstriggers som psykologiska behov.

Upplever du något av dessa problem?

Teammedlemmar har svårt att känna sig motiverade, processerna blir ofokuserade och tar onödig tid och ni saknar en gemensam målbild som alla i teamet förstår och motiveras av.

Den du ska samarbeta med ser inte det du ser eller förstår inte det du förstår?

I dina ögon är prioriteringsbehovet tydligt, men andra vill prioritera annat som är mindre viktigt

Min föreläsning kommer förvandla ditt ledarskap.

I min föreläsning om hur vi lyckas att inte bara leda människor utan leda genom människor, bjuder jag på både humor och allvar, hands on-verktyg och spännande ingångar. Jag kommer att öppna dina ögon och få dig att se din vardag på sätt du aldrig sett den förut.

Jag erbjuder dig en hel verktygslåda

Jag har hjälpt många fantastiska personer

Pernilla specialiserar sig på att förbättra teamets prestationer genom att förstå individuella styrkor och främja förtroende. Hennes unika metoder bidrar till långsiktig framgång och tillväxt, för små team till stora företag. Att investera i hennes expertis hjälper företag att skala upp effektivt och förbättra deras resultat. Det finns en kostnad för att INTE arbeta med de bästa, investera i dina medarbetare och medmänniskor, lägg ditt förtroende hos Pernilla och se din hela värld växa.

Michael Giuliano

President & Chairman of the Board, ICONIQ, Ohio

“Jag har nu en helt annan förståelse och ett medvetet språk för helt nya sätt att mötas. Förståelse är ordet! “

Andreas Frisk

Andreas Frisk

VD för Secor

”Pernilla är oerhört påläst och inspirerande. Hon är otroligt pedagogisk, varm och lyhörd person. Genom att ha gått ledarskapsutveckling hos Pernilla så har jag fått med mig nya verktyg i mitt ledarskap som jag har otroligt stor nytta av.”

Tina Björk

Tina Björk

Rektor

”Pernilla är sann varje minut vilket inspirerar mig och gör mig modigare. Mina allra bästa rekommendationer”

Kim Sandberg

Kim Sandberg

Chef för Handels A-kassa

Lyssna till ett smakprov från Möteskulturdagen

Är du redo att transformera ditt ledarskap och ditt team?

Kontaktuppgifter

pernilla@hyl.se

‭070-566 78 89‬

Vanliga frågor innan förfrågan

Vem är denna föreläsning riktad till?

Utifrån ett generellt perspektiv är denna föreläsning idealisk för dig som vill (och behöver) förstå både dig själv och andra bättre. Då riktas innehållet mot det personliga ledarskapet och samspelet tillsammans med andra människor i livet.

Utifrån ett professionellt ledarskapsperspektiv riktas innehållet till dig som har ett ledaruppdrag och ingår i en ledningsgrupp eller andra team som på olika sätt leder andra och

  • har ett reellt mandat att förändra
  • har höga ambitioner att arbeta både mer effektivt och nå starkare effekt
  • vill bli bättre på att skapa flow tillsammans
  • vill bli bättre på att kommunicera på sätt som kickar igång motivationen i varandra och andra
  • vill få inspiration, kraft och konkreta verktyg i sitt gemensamma utvecklingsarbete
Hur länge varar föreläsningen?

Föreläsningen varar så länge du önskar att den varar, inom ramen från 30 minuter till 2 timmar (vid längre tid kör inkluderas minipauser). Under föreläsningen sker interaktion med deltagarna och tid finns för frågor under föreläsningens gång. Vill du att det ska finnas tid för frågor även efter föreläsningen, sätter vi tillsammans ramarna och skapar den tiden.

Vad behöver jag förbereda eller ta med mig till föreläsningen?

Det enda du behöver är ett öppet sinne och beredskap att utforska nya perspektiv på ledarskap. Material och verktyg som eventuellt behövs under föreläsningen tillhandahålls.

Kan jag boka en privat session för mitt team?

Ja, privata sessioner för team eller ledningsgrupper arrangeras ofta. Dessa sessioner skräddarsys för att passa just ditt teams specifika behov och syfte.

Finns det någon uppföljning efter föreläsningen?

För dig som är intresserad erbjuds möjligheten till uppföljningssessioner i form av handledning, coaching och/eller mentorstjänst för att säkerställa att lärdomarna implementeras effektivt och effektfullt.